اجرای پروژه های ساختمانی به ویژه در قسمت گودبرداری و پی ریزی ساختمان اهمیت فوق العاده زیادی برای مهندسان دارد. اگر تمام عملیات از مرحله ابتدایی حفاری به درستی و طبق استانداردها و با استفاده از تجهیزات و ابزارهای ایمن انجام گیرد، تضمین‌کننده دوام و استحکام کل سازه خواهد بود. روش های کاربردی برای گودبرداری با پایه ریزی عمیق وجود دارد؛ روش حفاری باز، حفاری با مهاربندی، روش ساخت و ساز از بالا به پایین و روش های حفاری جزیره‌ای، نمونه ای از مهم ترین تکنیک های گودبرداری هستند. هر یک از این روش ها ابزارها و مومات خاص خود را طلب می‌کنند.

گودبرداری ساختمان به روش حفاری باز

روش گودبرداری یا حفاری باز، یکی از متداول ترین و ساده ترین روش های حفاری برای پی ریزی ساختمان است. در این روش، ابزارها و تجهیزات حفاری از سطح زمین شروع به عملیات حفاری می کنند. خاکبرداری در یک گودال با عمق مشخص انجام می شود. در این روش حفاری برای پی ریزی ساختمان، دامنه های اطراف به صورت شیب دار خواهد بود. تنظیم شیب، همواره تحت نظارت مهندسان قرار می گیرد تا عمق گودال و شیب دامنه ها در حد استاندارد باشد. روش گودبرداری ساختمان به صورت حفاری باز از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است.



ادامه مطلب


آذر ف پایون حفاری ,روش ,های ,گودبرداری ,ساختمان ,ریزی ,پی ریزی ,روش های ,حفاری برای ,روش حفاری ,این روشمنبع

۱۵ ایده جذاب و خلاقانه که خانه تان را عالی نشان میدهد

اصول سقف سازی ساختمان؛ مصالح مناسب برای ساخت سقف انواع ساختمان ها

مقایسه مزایا و ویژگی‌های درب های فلزی با درب های چوبی

ایده های خیره کننده و چشم نواز برای اجرای دیوارپوش ها در ساختمان

زیباترین ایده های دکوراسیون پرده برای درب ورودی و پنجره ها

گرانترین خانه های دنیا متعلق به چه کسانی است و کجاست ؟

کفپوش اپوکسی از ایده های جذاب برای طراحی کف ساختمان ها

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

همه چی سـیـسـتـم بـازاریـابـی فــایــل لوازم یدکی لودر عاشقانه های اشکان و آیدا تخفیف ارزان رایگان اتحاد همه ی تی امی ها معرفی موسیقی‌های کلاسیک سراسر جهان مقالات حقوقی دانلود آهنگ جدید,دانلود موزیک,دانلود فیلم و سریال,برف مدیا متن اهنگ سیل شاهین نجفی