فناوری ساخت درب های چوبی ریشه در تاریخ استفاده از چوب به عنوان یک متریال اولیه برای ساخت و ساز دارد. در زمان های گذشته مردم پی بردند که از چوب می توان به عنوان یک ماده بسیار مفید برای ساخت بسیاری از ابزارها و وسایل استفاده کرد. از نظر آنها چوب قابل بازیافت بود. به ویژه چوب درختان که دوره زندگی خود را طی کرده بودند، قابلیت پردازش را داشتند. بنابراین برای بسیاری از کاربردها مورد استفاده قرار می گرفتند. چوب به عنوان یک ماده طبیعی دارای ماهیت عایق حرارت و گرما است. همین مشخصات موجب شد برای ساخت درب چوبی از آن استفاده شود.

شاید این سوال در ذهن شما به وجود آمده باشد که چگونه می توان چوب را به صورت درب چوبی در آورد؟ و از آن، تجهیزات اولیه ساختمان سازی را تهیه نمود؟ چگونه ممکن است چوب درختان به شکل درب چوبی تبدیل شوند؟ با وجود این که چوب یک ماده سخت و غیر قابل انعطاف است! فرایند ساخت درب چوبی تقریباً پیچیده می باشد. در ادامه با صنعت ساخت درب چوبی برای نصب در ساختمان آشنا می شوید.

ساخت درب های چوبی در کارخانه

 

انواع درب چوبی برای نصب در موقعیت های مختلف در ساختمان در کارخانه ها طراحی و تولید می شوند. یک درب شامل هسته مرکزی، قاب اطراف درب، روکش اولیه و نهایی می باشد. هسته در ساخت انواع درب چوبی، داخلی ترین لایه محسوب می شود؛ در این بخش، بلوک های چوبی و خرده های چوب به صورت دانه بندی یا بافت توخالی در قسمت هسته قرار می گیرند. سایر مواد به این قسمت اضافه می‌شود تا درب چوبی بتوانند پایداری خود را در شرایط مختلف محیطی و آب و هوایی حفظ کنند.



ادامه مطلب


آذر ف پایون درب ,چوبی ,ساخت ,های ,یک ,استفاده ,درب چوبی ,ساخت درب ,چوب به ,به عنوان ,برای ساختمنبع

۱۵ ایده جذاب و خلاقانه که خانه تان را عالی نشان میدهد

اصول سقف سازی ساختمان؛ مصالح مناسب برای ساخت سقف انواع ساختمان ها

مقایسه مزایا و ویژگی‌های درب های فلزی با درب های چوبی

ایده های خیره کننده و چشم نواز برای اجرای دیوارپوش ها در ساختمان

زیباترین ایده های دکوراسیون پرده برای درب ورودی و پنجره ها

گرانترین خانه های دنیا متعلق به چه کسانی است و کجاست ؟

کفپوش اپوکسی از ایده های جذاب برای طراحی کف ساختمان ها

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دیوونه بازی های لپ لپی هر چی بخوای هست پزشکی فروشگاه معرفی اجناس گل سنگ NaqibMemar Everlyyrm3 Home کرونا ویروس گروه هنرهای آیینی اوتلار آشپزی